Betaling

Wij bieden momenteel drie betalingsopties aan: betaling via iDeal of Bancontact en betaling met bitcoin.

IDEAL & BANCONTACT
Omdat Modafinil een medicijn op recept is, kunnen wij geen directe iDeal / Bancontact betalingen aanbieden. Wij maken daarom gebruik van de dienst Bitonic.nl, waar u met iDeal of Bancontact bitcoin kunt kopen. De bitcoin worden dan direct naar ons gestuurd. Op deze manier kunnen wij garanderen op lange termijn u Modafinil aan te kunnen bieden. Instructies over de betaling krijgt u na het plaatsen van een bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u hierover direct een bevestigingsmail.

DIRECTE BITCOIN BETALING
Naast de iDeal en Bancontact optie bieden wij ook een directe bitcoin betaling aan voor klanten die al bitcoin in bezit hebben en hiermee willen betalen. Deze betaling neemt ongeveer een uur in beslag en zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u hierover automatisch bericht.

Betalingsopties
Betalingsopties op ModafinilSupply.org
Wij verzenden met PostNL

Verzending

 

VERZENDKOSTEN
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland en België.

VERZENDING & LEVERTIJD
Wij versturen alles vanuit Nederland met PostNL. Voor Nederland geldt dat als u een bestelling doordeweeks voor 16:00 heeft geplaatst en betaald, u het de volgende dag in huis heeft. Zondag en maandag wordt geen post bezorgd, bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag bezorgd. Voor België duurt het bezorgen één of twee werkdagen langer.

VERPAKKING
Uw bestelling wordt verpakt in een discrete bubbelfolie-envelop, zonder de naam van onze website erop. Aan deze verpakking is dus totaal niet te zien wat er in zit.

Wat als een bestelling niet aankomt?
Omdat wij vanuit Nederland versturen met PostNL, is de kans zeer klein dat een bestelling niet aankomt. Mocht het toch gebeuren dat PostNL de bestelling kwijtraakt, zullen wij zorgen voor een herzending.

Wij verzenden met PostNL