Veel gestelde vragen

Verhuizing van .NL naar .ORG

Waarom zijn jullie verhuisd van .NL naar .ORG?

Onze vaste klanten hebben misschien al opgemerkt dat wij sinds kort zijn verhuisd van ModafinilSupply.NL naar ModafinilSupply.ORG. Dit was noodzakelijk voor de veiligheid en de continuïteit van onze website. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle vorige orders te wissen. Voor de rest is er niets veranderd, u kunt wel nog steeds inloggen met uw vorige inloggegevens.

Verzending & Betaling

Waarom moet de iDeal/Bancontact betaling via Bitkassa.nl / Bitonic.nl?

Omdat Modafinil een medicijn op recept is kunnen wij geen directe iDeal/Bancontact betalingen accepteren. Wij werken daarom met Bitkassa.nl (voor Nederland) en Bitonic.nl (voor België), die uw iDeal/Bancontact betaling omzet naar bitcoin voor ons. Op deze manier kunnen wij garanderen op lange termijn u Modafinil aan te kunnen bieden. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u hierover een e-mail.

Op welke manier verzenden jullie de bestellingen? Moet ik tekenen voor ontvangst?

Alle bestellingen verzenden wij vanuit Nederland met PostNL middels normale briefpost. We gebruiken hiervoor kleine bubbelfolie-enveloppen welke door de brievenbus passen. We verzenden dus niet in paketten waar u thuis voor hoeft te blijven of voor hoeft te tekenen.

Daarnaast verpakken wij alle bestellingen zeer discreet, zonder de woorden Modafinil of ModafinilSupply op de envelop. Enkel een verzendlabel met daarop uw naam en adres. Vanwege de bubbelfolie-envelop zal ook niemand de inhoud kunnen voelen. U kunt er daarom verzekerd van zijn dat niemand die de achter de inhoud van de envelop zal komen.

Wat is de bezorgtijd?

Wij verzenden alles vanuit Nederland met PostNL. Voor Nederland geldt dat als uw betaling doordeweeks voor 16:00 bij ons aan is gekomen, u het meestal de volgende werkdag in huis heeft. Zondag en maandag wordt geen post bezorgd dus bestellingen betaald in het weekend worden op dinsdag bezorgd. Voor België/Frankrijk/Duitsland is de bezorgtijd 2-4 werkdagen en de rest van Europa 3-7 werkdagen. Let erop dat dit pas ingaat vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen is en u dus een tweede mail van ons ontvangen hebt: ontvangstbevestiging betaling.

Waarom heb ik geen email van jullie ontvangen?

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging. Na het ontvangen van de betaling krijgt u een tweede email: betalingsbevestiging. Heeft u een van deze emails niet ontvangen, zie dan hieronder:

Gmail: Controleer uw “Reclame” map, of de spam. Het komt soms voor dat de orderbevestiging in de Inbox terecht komt, terwijl de betalingsbevestiging in de “Reclame” map.

Hotmail/Outlook: Controleer uw “Overige” map, of de spam.

Overig: Controleer uw spam.

Wat als een bestelling niet aankomt?

Omdat wij vanuit Nederland versturen met PostNL is de kans zeer klein dat een bestelling niet aankomt. Mocht het toch gebeuren dat PostNL de bestelling kwijtraakt zullen wij zorgen voor een tweede zending.

Ik heb de betaling voltooid via Bitonic.nl. Waarom heb ik nog geen betalingsbevestiging ontvangen?

Als u heeft betaald met Bancontact en bestelt u voor het eerst bij ons, dan is een eenmalige rekeningverificatie van Bitonic.nl nodig, zelfs als het bedrag al van uw rekening af is geschreven. De bitcoin worden namelijk in borg gehouden en pas overgemaakt nadat deze verificatiestap is voltooid.

Als u een werkdag na de betaling nog geen betalingsbevestiging van ons heeft ontvangen, betekent dit dat u deze verificatiestap bent vergeten. De volgende keer dat u een bestelling bij ons plaatst zal deze verificatiestap uiteraard niet meer nodig zijn.

Bezorgen jullie op PostNL of BringMe afhaalpunten?

Bezorgen bij PostNL of BringMe afhaalpunten is alleen mogelijk voor paketten. Al onze bestellingen verzenden wij in een bubbelfolie-envelop met normale briefpost, welke door de brievenbus past. Daarom is dit niet mogelijk bij PostNL of BringMe afhaalpunten.

Wij verpakken al onze bestellingen zeer discreet, zonder de woorden Modafinil of ModafinilSupply op de envelop. Enkel een verzendlabel met daarop uw naam en adres. Vanwege de bubbelfolie-envelop zal ook niemand de inhoud kunnen voelen. U kunt er daarom verzekerd van zijn dat niemand die de achter de inhoud van de envelop zal komen en het veilig op uw eigen adres laten bezorgen, zelfs als u niet alleen woont.

Modafinil & Armodafinil

Wat is de beste dosis voor Modalert?

SunPharma Modalert wordt verkocht in de vorm van pillen van 200mg en dit is ook de gebruikelijke dosis per dag. Voor mensen die er gevoelig voor zijn is 100mg al genoeg, daarom wordt geadviseerd bij eerste gebruik van Modalert te beginnen met 100mg, wat een halve pil is. Op deze manier wen je aan het effect. Echter in de meeste gevallen zal een halve pil te weinig zijn om het beoogde effect te bewerkstelligen en wordt daarom geadviseerd na de eerste ervaring een hele pil nemen. Eventueel twee keer een halve pil met 2 uur tussen het moment van inname.

Over het algemeen adviseren wij niet om meer dan 1,5 pil per dag te nemen. Boven deze dosering nemen de positieve effecten nauwelijks toe, maar kunnen de bijwerkingen wel toenemen.

Wat is de beste dosis voor Waklert?

SunPharma Waklert wordt verkocht in pillen van 150mg en dit is ook de gebruikelijke dosis per dag. Gebruikers die er gevoelig zijn hebben al genoeg aan minder, daarom wordt geadviseerd bij eerste gebruik van Waklert te beginnen met 75mg, wat een halve pil is. Op deze manier wen je aan het effect. Echter in de meeste gevallen zal een halve pil te weinig zijn om het beoogde effect te bewerkstelligen en wordt daarom geadviseerd na de eerste ervaring een hele pil nemen. Eventueel twee keer een halve pil met 2 uur tussen moment van inname.

Over het algemeen adviseren wij niet om meer dan 1,5 pil per dag te nemen. Boven deze dosering nemen de positieve effecten nauwelijks toe, maar kunnen de bijwerkingen wel toenemen.

Wat is de werkingsduur?

Modafinil (Modalert) 1 pil : Het duurt 1-2 uur voordat het effect op volle sterkte is. Dit houdt dan 6 uur lang aan en daarna duurt het 2 uur voordat het volledig is uitgewerkt. In totaal is Modalert dus 10 uur lang actief in het lichaam.

Armodafinil (Waklert) 1 pil : Het duurt 2-3 uur voordat het effect op volle sterkte is. Dit houdt dan 8 uur lang aan en daarna duurt het 1 uur voordat het volledig is uitgewerkt. In totaal is Waklert dus 12 uur lang actief in het lichaam.

Bij een halve pil is het effect minder uitgesproken en is ongeveer2 uur eerder uitgewerkt. Op een lege maag zal het effect sneller gevoeld worden dan op een volle maag.

Wanneer kan ik (Ar)modafinil het beste innemen?

Zoals u hierboven kunt lezen werkt Modafinil lang door en zolang het werkzaam is zult u moeilijk in slaap vallen. Er wordt daarom geadviseerd Modafinil niet minder dan 12 uur voordat u van plan bent te gaan slapen in te nemen, om zo geen problemen te ondervinden met in slaap vallen. Voor verreweg de meeste mensen komt dit neer op inname in de ochtend.

Moet ik Modafinil dagelijks innemen om de positieve effecten te ervaren?

Als u Modafinil wilt gebruiken als ‘smart drug’ hoeft u dit niet dagelijks te nemen voordat de effecten merkbaar worden. Al bij de eerste keer zijn de positieve effecten merkbaar. Het is wel mogelijk om Modafinil dagelijks te gebruiken en dit is ook gebruikelijk voor mensen met overmatige slaperigheid of ADHD. Voor alle anderen adviseren wij om het hoogstens om de dag te gebruiken.

Wat voel je als je Modafinil op hebt?

Het effect van Modafinil is vrij subtiel, je voelt je niet wezenlijk anders, maar daar zit juist de kracht in. Je voelt je scherper en geconcentreerder, maar niet euforisch. Met andere concentratiemiddelen zoals Ritalin, Dexamfetamine of zelfs cafeïne krijgen gebruikers het gevoel opgepompt of hyper te zijn. Bij Modafinil is dit niet het geval. Veel gebruikers melden dat ze na inname niet het gevoel hebben dat er nou echt iets werkzaam is, maar aan het einde van de dag toch kunnen vaststellen dat ze veel productiever zijn geweest dan normaal.

Wat is het verschil tussen Modafinil (Modalert) en Armodafinil (Waklert)

Armodafinil heb je minder van nodig voor hetzelfde cognitieve effect (150mg in plaats van 200mg), waardoor de bijwerkingen ook minder zullen zijn. Armodafinil werkt 2 uur langer door vergeleken met Modafinil, wat een hele werkdag spant. En het belangrijkste verschil: Het effect van Armodafinil is iets kalmer en meer relaxed en ontspannen dan het effect van Modafinil. Wij hebben een volledige pagina over het verschil tussen Modafinil en Armodafinil.

Is Modafinil geschikt voor personen onder de 18?

Absoluut niet! Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat personen onder de 18 een verhoogde kans hebben op een van de bijwerkingen, namelijk het ontwikkelen van een huiduitslag over het hele lichaam. Deze huiduitslag kan gevaarlijk zijn en daarom is het dit risico absoluut niet waard voor personen onder de 18.

Voor welke groepen mensen is Modafinil ongeschikt?

Modafinil is niet geschikt voor personen die:

1. Onder de 18 jaar zijn: Zie hierboven.
2. Met een hoge bloeddruk of hartritmestoornis: Modafinil kan de bloeddruk en hartslag bij sommige mensen verhogen, wat het ongeschikt maakt voor mensen die al een hoge hartslag of bloeddruk hebben.
3. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
4. Personen met een psychiatrische stoornis: Personen met psychotische of manische klachten, angstaanvallen of een bi-polaire stoornis. Modafinil kan de klachten bij deze groepen verergeren.
5. Lijden aan slapeloosheid: Modafinil is het medicijn tegen overmatige slaperigheid. Personen die grote moeite hebben om in slaap te vallen zullen logischerwijs moeten oppassen met Modafinil.

Wat zijn de bijwerkingen?

Net zoals elk geneesmiddel heeft ook Modafinil bijwerkingen. Lichte hoofdpijn aan het eind van de dag wordt het meest genoemd door een deel van de gebruikers (> 1 op 10), gevolgd door droge mond, verminderde eetlust, licht verhoogde hartslag en moeite met in slaap vallen. Bijwerkingen die minder voorkomen (> 1 op 100) zijn: angstklachten, maagdarmklachten zoals misselijkheid of verstopping, duizeligheid, hartkloppingen. Proefpersonen in medische studies classificeerden deze bijwerkingen vaak als mild en te overzien. Klachten verdwijnen vaak ook na een paar uur. Goed blijven eten en veel water drinken tijdens het gebruik voorkomt de hoofdpijn. Mochten de bijwerkingen toch vervelend zijn zal het helpen de dosis te verlagen. Meer informatie op Apotheek.nl.

Bij welke bijwerkingen moet ik stoppen met Modafinil?

Stop direct met Modafinil en raadpleeg uw huisarts zodra u een allergische reactie krijgt, wat te merken is aan moeite met ademhalen, kortademigheid of opgezwollen keel of een huiduitslag of jeuk over het hele lichaam. Dit is echter zeer zeldzaam.

Kan ik Modafinil gebruiken om af te vallen?

Veel gebruikers ervaren een afname in eetlust wanneer ze Modafinil gebruiken. Hierdoor eten ze minder en worden hele maaltijden overgeslagen. We hebben gebruikers gehad die erg verheugd zijn dat ze hierdoor eindelijk konden afvallen, wat ze voor Modafinil niet lukte. Voor optimale concentratie heeft ons brein energie nodig in de vorm van goede voeding. Als u Modafinil gebruikt voor de cognitieve effecten op het brein adviseren wij u om tijdens gebruik goed te blijven eten en geen maaltijden over te slaan, omdat dit negatieve invloed zal hebben op uw productiviteit.

Is Modafinil geschikt als medicijn tegen ADHD?

Jazeker. Wij hebben in onze klantenkring veel mensen die Modafinil gebruiken ter behandeling van hun ADHD. Bij een gedeelte van de mensen gediagnostiseerd met ADHD blijkt Modafinil namelijk of beter te werken en/of minder bijwerkingen te vertonen dan de Ritalin die standaard voorgeschreven wordt voor ADHD. Artsen schrijven Modafinil echter bij hoge uitzondering voor, omdat het veel duurder is dan Ritalin. Lees voor meer informatie ons artikel over Modafinil & ADHD.

Kan ik Modafinil ook zelf bestellen vanuit India?

Dat is mogelijk, maar houd er rekening mee dat de Nederlandse en Belgische douane meer dan 60% van de pakketjes vanuit India onderschept en inspecteert. Geneesmiddelen mogen alleen vanuit het buitenland geïmporteerd worden met geldig recept. Heeft u deze niet worden de pillen in beslag genomen en krijgt u een brief van de douane. Dit is ook de reden waarom internationale Modafinil webshops niet naar Nederland verzenden. Wij verzenden alles vanuit Nederland, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen met de douane. Dit geldt voor zowel Nederland als de rest van Europa, omdat post afkomstig vanuit Nederland naar bijvoorbeeld België toe nauwelijks geïnspecteerd wordt.

Is Modafinil verslavend?

Modafinil heeft volgens de medische literatuur een ‘zeer lage kans op verslaving’. Dat is een van de redenen dat het niet onder de Nederlandse Opiumwet valt. Het toont ook geen ontwenningsverschijnselen wanneer gestopt wordt met het gebruik van Modafinil. Dat maakt Modafinil zo geschikt voor incidenteel gebruik. Technische versie: Dopamine en norepinephrine transport inhibitie is niet sterk genoeg om een euforisch gevoel te veroorzaken tijdens gebruik van Modafinil. Door het ontbreken van dit euforische gevoel voelen gebruikers ook niet de drang om het weer te nemen als het uitgewerkt is.

Treedt er gewenning op bij Modafinil?

Volgens de medische literatuur treedt er weinig gewenning op, je hebt dus niet de dagen erna een hogere dosering nodig om dezelfde positieve effecten te ervaren. In praktijk blijkt gewenning af te hangen van hoe vaak het gebruikt wordt. Als er gedurende meerdere weken elke dag Modafinil gebruikt wordt zal er wel gewenning optreden. Je hebt dan meer nodig om hetzelfde effect te bereiken. De meerste van onze klanten gebruiken het echter om de dag of zelfs minder. Met dit patroon zal er totaal geen gewenning optreden.

Is Modafinil legaal?

Modafinil valt niet onder Nederlandse Opiumwet en bezit en gebruik van Modafinil is daarom niet strafbaar! Het is wel een geneesmiddel op recept, waardoor importeren vanuit het buitenland niet toegestaan is zonder recept. Wij versturen echter alles vanuit Nederland. Belangrijk is ook te weten dat de andere middelen die bekend staan als ‘smart drug’, zoals Ritalin en Dexamfetamine/Adderall WEL onder de Opiumwet vallen. Bezit van deze middelen zonder geldig recept is dus net zo strafbaar als bijvoorbeeld cocaïne. Een van de redenen hierachter is omdat Ritalin en Dexamfetamine verslavend zijn, terwijl Modafinil dat niet is.

Is de Modafinil die jullie aanbieden veilig?

Absoluut. Voor het beoordelen van veiligheid van geneesmiddelen moet er gekeken worden naar de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond Food & Drug Administration, de strengste ter wereld. Pas als een fabrikant aan de zeer strenge eisen van de FDA voldoet worden de geneesmiddelen toegelaten op de Amerikaanse markt. Naast dat de pillen uitvoerig geanalyseerd worden, zijn ook de fabriek en de veiligheidsnormen aan strenge regels en controle onderhevig. Zowel Modalert als Waklert die wij aanbieden hebben het keurmerk “FDA Approved” en voldoen aan deze strenge eisen. Amerikaanse inspecteurs controleren ook regelmatig de fabrieken van SunPharma. Op ModafinilSupply willen wij alleen de beste kwaliteit Modafinil en bieden alleen producten aan die voldoen aan Westerse veiligheidsnormen.

Waarom worden alleen producten van Sun Pharmaceuticals aangeboden en niet de goedkopere Modvigil of Vilafinil?

Modalert en Waklert van Sun Pharmaceuticals zijn goedgekeurd door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA, de strengste ter wereld. Amerikaanse inspecteurs controleren regelmatig de fabrieken van SunPharma en hebben het keurmerk “FDA Approved” gegeven. Hierdoor mogen Modalert en Waklert verkocht worden in de VS. “HAB Pharmaceuticals” die Modvigil produceert en “Centurion” die Vilafinil produceert hebben dit keurmerk niet en mogen niet in de VS en Europa verkocht worden. Op ModafinilSupply willen wij alleen de beste kwaliteit Modafinil en nemen geen risico met fabrikanten die niet aan Westerse kwaliteitseisen voldoen. Daarom is er bewust voor gekozen alleen producten van Sun Pharmaceuticals aan te bieden en geen goedkopere alternatieven.

Waarom bieden jullie geen Provigil/Nuvigil aan?

Provigil en Nuvigil zijn merknamen van de fabrikant die als eerste met Modafinil op de markt kwam, Cephalon. Het is echter vele malen duurder, terwijl er exact dezelfde werkzame stof in zit als de Modalert en Waklert die wij aanbieden.

Kunnen jullie waarborgen dat de pillen echt zijn?

Jazeker. Wij bieden generieke geneesmiddelen aan, geneesmiddelen die niet door de oorspronkelijke fabrikant (Cephalon) zijn geproduceerd, maar dit wil absoluut niet zeggen dat de pillen nep zijn. Onze contacten ontvangen de pillen direct van SunPharmaceuticals zonder tussenhandelaren. Daarnaast heeft elke strip een unieke stempel met batchnummer die bij SunPharma gecontroleerd kan worden.

Is Modafinil de drug NZT van de film Limitless?

Helaas niet. De effecten van Modafinil zijn merkbaar, maar subtiel. Modafinil zal uw productiviteit verhogen, maar ook niet uw leven veranderen. En wondermiddelen komen alleen in films voor ;-). Je zou wel kunnen zeggen dat Modafinil nog het dichtste is wat bij NZT in de buurt komt. De vergelijking tussen Modafinil en NZT uit de film Limitless komt overigens uit een artikel over Modafinil in de New York Magazine, waarin geschreven wordt dat Modafinil model heeft gestaan voor NZT.