Sun Pharmaceuticals

Sun Pharmaceuticals / SunPharma is een Indiaas farmaceutisch bedrijf. Bij geneesmiddelen uit India zullen mensen in eerste instantie een beetje huiverig zijn. Bieden ze wel de kwaliteitseisen die geneesmiddelen uit het Westen hebben? Die zorgen zijn ook gegrond, omdat er in het verleden misstanden zijn geweest. Er is heel veel kwaliteitsverschil, de ene fabrikant is de andere niet. Wij zullen laten zien waarom wij op ModafinilSupply ervoor gekozen hebben om alleen producten van SunPharma aan te bieden.

Voor het beoordelen van geneesmiddelenfabrikanten is er eigenlijk maar 1 belangrijke wereldwijde keuringsinstantie: de Amerikaanse Food & Drug Administration, de FDA. Dit is de instantie die geneesmiddelen en hun fabrikanten keurt voor de Amerikaanse markt. Een geneesmiddel wordt alleen op de Amerikaanse markt toegelaten als het aan de zeer strenge kwaliteitsnormen van de FDA voldoet. Niet alleen worden de pillen uitvoerig geanalyseerd, ook de fabriek en de veiligheidsnormen van de fabrikant wordt uitvoerig doorgespit. Pas als alles aan deze strenge normen voldoen krijgt een fabrikant en geneesmiddel het keurmerk ‘FDA APPROVED’.

Modalert Kopen

SunPharma is een internationaal opererend farmaceutisch bedrijf, 5e grootste van de wereld in generieke medicijnen. Maken vele verschillende medicijnen. Het grootste deel van hun medicijnen verkopen ze in de VS (wikipedia). En dit is exact waar het hier om gaat. Het feit dat ze het grootste deel van de medicijnen in de VS verkopen laat zien dat SunPharma en hun Waklert150 en Modalert200 tabletten FDA APPROVED zijn.

Vrijwel alle concurrenten van SunPharma die (ar)modafinil maken missen dit keurmerk! Dit zijn kleine bedrijven, bestaan vaak nog niet lang en missen nog de nodige kennis en ervaring. Online kan je vaak ook nauwelijks wat vinden over deze bedrijven.

Omdat geneesmiddelen toch chemische stoffen zijn die je inneemt, is zo’n keurmerk van de FDA essentieel. Dus of het nou om (ar)modafinil gaat of een ander geneesmiddel, wij adviseren om altijd voor een geneesmiddelenfabrikant te gaan die de FDA keurmerk heeft. Om deze reden bieden wij u alleen producten aan van SunPharma.